Underviserne

- mange års ekspertise inden for behandlingsteknikker samlet et sted

Jan Lasota

Jan er oprindeligt uddannet som sportsfysiolog (1991), som er en forskningsbaseret teoretisk uddannelse, men hans interesse er manuel og sportsskadebehandling. Gennem 1990’erne til 2005 var han konstant under uddannelse i manuel- eller sportsmedicin. Hans uddannelse omfatter: Idrætsmedicin ved Odense Universitet. Løbemedicin fra Oslo, Norge. Han gennemførte alle de kurser, der kræves af Dansk Selskab for Muskuloskeletal Medicin (DSMM), hvor han til sidst også var faglærer på få seminarer. Jan Lasota arbejder til daglig ved Klinik Lasota i Danmark (Fredericia & København), som er en privat klinik med speciale i sports- og muskuloskeletale skader, rehabilitering og behandling, og er et af landets største af dets art.

Anne Friis Meier

Anne Mette Krüger Friis Meier, har fra 2006-2013 taget uddannelserne til massør, idrætsskadeterapeut, columnaterapeut og RAB akupunktør ved Lasota Terapi Akademi. Efter en længere studie pause, hvor hun har arbejdet med kompetenceudvikling indenfor de erhvervede fag, valgte hun i 2014 at starte på den 4-årige uddannelse til osteopat ved ESO i England, som hun afsluttede i 2018. Hun har siden 2008 været en fast del af underviser staben ved Lasota Terapi Akademi, og har undervist både i Fredericia, København og Ålborg, samt været med til at udvikle anatomi/fysiologi- samt patologiundervisningen til både zoneterapeut- og akupunkturuddannelserne.

 Anne Juul Wallin

Anne blev jordemoder, efter hun selv for mere end 28 år siden fødte sit første barn. Mødet med jordemoderfaget blev en øjenåbner for hende og hun følte sig kaldte til dette fag. Derfra er ønsket om flere redskaber til de gravide og fødende udsprunget, hvilket har ført til yderligere uddannelser i årene 2008 til 2017 som RAB Akupunktør, Hypnotisør & hypnoterapeut, Master i hypnose, Autoriseret NLP Psykoterapeut og NLP Supervisor. Kompetencer som hun har brugt i mødet med de gravide og fødende på et af Danmarks største hospitaler gennem mange år. Hun har gennem de seneste år fokuseret på arbejdet i sin egen private klinik, hvor hun behandler både fysiske og psykiske lidelser – ikke kun hos gravide, men alle andre også. Hun har især specialiseret sig i alt med graviditet og fødsel, fertilitet, sports- og idrætsskader, smerter og psykiske lidelser som angst, depression, sorg, stress, ændring af vaner og meget mere. Sidste skud på hendes udbud af ydelser er salg af hypnose lydfiler, som hjælper folk med at hjælpe sig selv.

Anders Steensen

Siden år 2000 har Anders beskæftiget sig med træning på højt plan og har senere lagt behandlingsdelen ovenpå. Anders har en baggrund fra Forsvaret, hvor han igennem 5 år var ansat på Center for Militær Fysisk Træning (CMT). Her var Anders ansat som sagsbehandler og lærer. Udover at undervise og træne kommende fysiske trænere, jægersoldater og udsendte soldater, var Anders en af pionerende bag udviklingen af APPen “Træn med forsvaret”, samt den træning og de test Forsvaret anvender i dag. Sideløbende med Anders’s tid i Forsvaret uddannede han sig til diplomtræner ved Dansk Idrætsforbund og senere som elitetræner ved Idrættens Træner Akademi under Dansk Idrætsforbund og Team Danmark.