Vi sidder klar til at hjælpe dig

- du får svar på dine spørgsmål inden for 24 timer

Selv om Lasota Online Akademi er en online læringsportal, så er vi alligevel ikke længere væk end et opkald. Hvis du skulle have spørgsmål til et kursus som agter at tage, sidder vi klar alle hverdage, klar til at besvare de spørgsmål du måtte have.


Direkte adgang til din faglærer

Hvis du deltager på et online kursus eller online uddannelse ved Lasota Online Akademi, er vi også altid klar til at hjælpe dig. Hvis du eventuelt måtte have spørgsmål til noget fagligt eller noget fra selve kurset, så skal du kontakte din faglærer.

På alle kurser er der et direkte adgang til den eller de undervisere som underviser på det pågældende kursus, og her kan du stille dem direkte spørgsmål, og du får svar hurtigst muligt. Du kan også se tidligere svar.


Teknisk support.

Har du nogen som helst problemer med login, problemer med siden eller måske at åbne en video, så skal du skrive til vores tekniske support.

Du kan skrive til dem her: info@lasotaonline.dk


Online undervisning har vist sig langt mere effektivt end almindelig klasseundervisning, da der er intensiv læring, i korte sekvenser og som “en til en” undervisning med din faglærer. Er online undervisning ikke noget for dig, kan vi anbefale Lasota Terapi Akademi’s mange kurser, af høj faglighed og kvalitet.

Administration

Lasota Online Academy

Prangervej 111

7000 Fredericia

75 91 57 58

Man – Fre . 07:30 – 15:00

info@lasota.dk