Om online kursus i ultralydsbehandling

Ultralyd er stadig et af verdens mest brugte terapiudstyr, og det er der flere grunde til. Virkning, holdbarhed, transportabel, pris.

Ultralyd har været brugt som et terapeutisk redskab i mere end 80 år. Selvom der inden for stort set alle typer behandlingsapparater er brug for mere evidens, og der hele tiden kommer nyere udstyr, som f.eks. Laser og Shockwave er ultralydsbehandling stadigvæk mere aktuelt end nogensinde. 

Først og fremmest kan man i dag få et virkelig godt ultralydsapparat for billige penge, hvor det bare for få år tilbage, var et meget dyrt terapeutisk udstyr, hvis man vel og mærke skulle have et godt produkt. 

Apparaterne er også i dag blevet meget mere mobile, hvor man kan få dem med batteri og i transportable kufferter. Det ville være helt umuligt at gøre med f.eks. et Shockwave apparat, og de nyere Klasse4 lasere, næsten uanset hvilket mærke, er de oftest skrøbelige med lyslederkabel der ikke må bøje og trykfølsom trykskærm. Hvor imod et ultralydsapparat kan holde til at blive brugt og transporteret ud i sportsklubber i årevis, uden man skal være bekymret for det går i stykker. 

Der er også mange i dag som måske har et ultralydsapparat stående, men som man ikke anvender optimalt, fordi man simpelthen ikke har haft den nødvendige viden omkring det, da der stort set ikke findes kurser i emnet. 

Online kurset gennemgår ned i detaljer om hvordan ultralyd kan behandle vævsskader og hvordan det virker. 

Der bliver gennemgået både 1 OG 3 MHz, forskellen mellem kontinuerende og pulserende ultralyd, og hvorfor man anvender forskellige bølgelængder. 

Et ultralydsapparat er et fantastisk hjælpeudstyr, hvis du i klinikken har mange idræts- og bevægeapparatsskader. Især slimsæk inflammationer, sene- og ledbånds inflammationer og muskelskader, har ultralyd en fantastisk virkning på for hurtigere healing. 

Kurset er for alle behandlere, både hvis du har et ultralydsapparat, overvejer at investere i et eller blot vil have kendskab til hvad der sker i vævet, når man behandler med ultralyd. 

Hvis du overvejer en ultralyd, kan det virkelig anbefales at gå ind på XXXXX hvor de har nogle rigtig gode ultralydsapparater til meget konkurrencedygtige priser. Det er langt billigere end du tror, og en god investering i klinikken, både for dig og dine patienter. 

Kurset giver 2 måneders fri adgang,  inklusiv materiale til print/download, diplom. Kurset tæller 7 timer. 

 


Pensum

 1. 2
  • Lektion 1: Hvad er ultralydsterapi

 2. 3
  • Lektion 2: Mhz, bølgelængder og frekvenser

 3. 4
  • Lektion 3: Termisk varme

 4. 5
  • Lektion 4: Absorption og penetration

 5. 6
  • Afsluttende prøve